Persoonlijke deuren

Mooie binnenkomers, voor u en uw klanten!

Persoonlijke deuren

Met persoonlijke deuren word het welzijn van van ouderen en mensen met een beperking in woon- en zorgcentra gestimuleerd. De kwaliteit van leven verbetert hier door en mensen vinden hier herkening in terug. Hierdoor word er bijdragen geleverd aan de persoonsgerichte zorg.

Woon- en zorgcentra voelen meer als thuis. Mensen herkennen hun eigen voordeur. Hier door word de sociale interactie gestimuleerd. Bewoners kunnen hun eigen identiteit laten zien en zich vertrouwd thuis voelen.

Wij beschikking over een ruime collectie met hoogwaardige kwaliteits-afbeeldingen van verschillende deuren. Mocht je het nog persoonlijker willen maken door bijvoorbeeld deuren te fotograferen van de oude/vorige woningen, kunnen wij ook deze deuren samen met u en onze fotograaf realiseren.

Offerte aanvragen?

Wij staan graag voor u klaar!

Wij helpen u graag uw reclame te visualiseren en zetten ons met passie in voor het beste resultaat. Bel ons voor een vrijblijvend advies, offerte of kennismakingsgesprek. U kunt ook het formulier invullen en versturen. Dan nemen wij contact met u op.

Scroll naar boven