Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hieronder vind u alle veelgestelde vragen en antwoorden. Mocht u uw antwoord niet vinden. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Welke betalingstermijn hanteren jullie?
Van Eekeren Reclame hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders is overeengekomen.

Biedt Van Eekeren Reclame ook vervangend vervoer?
Nee, tijdens de montage zult u zelf moeten zorgen voor vervangend vervoer. Overigens duurt de montage maximaal een dag. In overleg kunnen we de auto wel bij u ophalen en weer terugbrengen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Hoe zit het met jullie algemene voorwaarden?
Onze algemene voorwaarden staan online en zijn voor iedereen in te zien.
– Vind hier onze algemene voorwaarden

Wat gebeurt er als ik mijn afspraak verzet?
We verzoeken u om de afspraak zo snel mogelijk telefonisch of schriftelijk te annuleren of verzetten, uiterlijk 24 uur voor de afgesproken tijd. Indien u de afspraak te laat annuleert worden de kosten voor de ingeplande tijd in rekening gebracht. We plannen samen met u een nieuwe afspraak.

Wat gebeurt er als ik een opdracht annuleer?
U kunt een opdracht annuleren door dit schriftelijk en maximaal 72 uur voor de leverdatum kenbaar te maken aan ons. Bij annulering later dan 72 uur van te voren, brengen we de kosten voor materialen en arbeid in rekening, mochten er al kosten in materiaal gemaakt zijn worden deze naar de klant doorberekend. Wilt u een opdracht buiten openingstijden annuleren, verstuur dan een e-mail naar info@vaneekerenreclame.com met daarin uw naam, telefoonnummer en reden voor annulering van de opdracht.

Wat zijn jullie openingstijden?
We zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur.
Buiten deze uren word er enkel gewerkt op afspraak.

Wie ontwerpt de belettering of gevelreclame?
Bij een offerte maken we altijd vrijblijvend een eerste ontwerp. Als u akkoord gaat kunnen we het definitieve ontwerp voor u maken. U kunt ook zelf een ontwerp aanleveren volgens onze aanleverspecificaties.

Hoe lever ik mijn grafische bestanden aan?
In onze aanleverspecificaties staat welke bestanden we accepteren.
– Vind hier onze aanleverspecificaties

Scroll naar boven