Bouwborden

Een herkenbaar gezicht voor jou bedrijf!

Bouwborden

Voor of tijdens een bouw of renovatie kunt u ervoor kiezen om mensen te informeren over de plannen. Mensen zijn nieuwsgierig of wellicht geïnteresseerd, na het zien van een informatief en mooi vormgegeven bouwbord.

Samen met u kunnen wij een mooi ontwerp maken, ook informeren wij u bij de materiaalkeuze van het bouwbord.

Bouwhekdoeken

Bezig met het bouwen, renoveren of aanpassen van een locatie vraagt soms om verplaatsbare bouwhekken. Om gebruik te maken van de oppervlakte van een bouwhek bieden we oplossingen voor communicatie op bouwhekdoeken. Laat op de bouwhekdoeken zien hoe de locatie eruit zien na verbouwing of plaats groot uw logo. Staat het bouwhek bijvoorbeeld op een plek waar men normaal gesproken kan parkeren? Laat dan zien dat u meedenkt door naar de dichtsbijzijnde parkeerplek te verwijzen. Zo vraagt u om begrip en zorgt u voor een positieve assiosiatie met uw merk. Wij denken graag mee in creatieve oplossingen voor uw specifieke situatie.

Offerte aanvragen?

Wij staan graag voor u klaar!

Wij helpen u graag uw reclame te visualiseren en zetten ons met passie in voor het beste resultaat. Bel ons voor een vrijblijvend advies, offerte of kennismakingsgesprek. U kunt ook het formulier invullen en versturen. Dan nemen wij contact met u op.

Scroll naar boven