One Way Vision

Voor bescherming en verfraaiing van u ramen.

One Way Vision

Een raamfolie waarbij u wel naar buiten kunt kijken, maar men niet niet binnen. Een ideale manier om privacy te creëren, zonder verlies van zicht, licht en zichtbaarheid. Deze One Way Vision folie wordt veel toegepast voor reclame uitingen, busvervoer en zichtlocaties waar privacy gewenst is.

Het voordeel van deze raamfolie is dat het op elk type raam geplaatst kan worden in de vorm en opmaak die u zelf wilt. Om bepaalde ruimtes in kantoren discreter te maken is One Way Vision folie ook echt een aanrader. U kunt namelijk met een creatieve of sfeervolle vormgeving de uitstraling in het bedrijf enorm positief beïnvloeden.

De folie word aan de buitenkant van het raam geplakt. Vanuit de woonkamer gezien kijk je, als je heel dicht bij het raam gaat staan, tegen zwart folie met allemaal rondjes aan. Maar hoe verder je van het raam af gaat staan, hoe minder je ziet dat er folie op het raam zit en hoe beter je naar buiten kunt kijken!

LET OP!
Het is wel zo dat als je ’s avonds het licht in de woonkamer of werkruimte aan hebt, men wél van buiten naar binnen kan kijken.

Informeer naar de mogelijkheden en voorbeelden.

Offerte aanvragen?

Wij staan graag voor u klaar!

Wij helpen u graag uw reclame te visualiseren en zetten ons met passie in voor het beste resultaat. Bel ons voor een vrijblijvend advies, offerte of kennismakingsgesprek. U kunt ook het formulier invullen en versturen. Dan nemen wij contact met u op.

Scroll naar boven