Over ons

Een herkenbaar gezicht voor jou bedrijf!

Dit is ons verhaal

Wij zijn: Van Eekeren reclame. Een gevestigde naam in Bergen op Zoom en omgeving. En dat heeft een reden. Wij zijn gepassioneerde, creatieve en ambitieuze ondernemers met jarenlange ervaring. Bij ons kom je binnen met een idee, een gedachte of een krabbeltje op papier. Wij stellen vragen, gaan denken en komen met een oplossing die past bij jouw wens.

Wij bieden een ruim assortiment aan reclame- en communicatie uitingen voor (startende) ondernemers, particulieren en instellingen. De informele werksfeer stimuleert onze creatieve geest, zorgt ervoor dat we elkaar scherp houden met als resultaat dat u krijgt wat u van ons mag verwachten. En dat beetje extra.

Vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom bedienen wij klanten door heel het land, België en Duitsland. En op verzoek kan het ook nog verder. Net wat u wenst. Door ons kleine team en korte communicatielijnen zijn wij flexibel, kunnen snel schakelen en zijn wij persoonlijk betrokken bij onze opdrachten.

Dit is onze werkwijze

01. Luisteren

U komt bij ons met een half idee, kladje of foto van iets dat je gezien hebt. Daar wil je iets mee. Je weet nog niet wat, maar dat komt wel. Je vertelt wat je er mooi, goed of niet goed aan vindt en geeft ons de opdracht om met een oplossing, idee en voorstel te komen.

02. Denken

Nadat we vragen hebben gesteld om goed te begrijpen wat je wilt gaan we aan de slag. We zorgen voor context, bekijken het vanuit verschillende perspectieven en gaan naar de tekentafel. Hier begint het idee concreter te worden.

03. Voorstellen

Na verschillende versies kiezen we het idee dat het beste is. Dat werken we uit in een visueel voorstel. Maken er een scherpe en passende offerte bij en presenteren het idee.

04. Aanpakken

U bent enthousiast, overtuigd en wij kunnen aan de slag. Wij werken de opdracht uit, zorgen voor realisatie en oplevering binnen de gestelde planning.

05. Vieren

Klaar? Nee. Blij? Ja! Want vaak is de eerste opdracht het begin van een langdurige samenwerking. We zullen monitoren hoe de opdracht na een tijdje bevalt en zullen met u mee blijven denken. Optimaliseren noemen we dat.

06. Optimaliseren

U komt vaak binnen met een concrete vraag, maar blijven graag met u samenwerken. Optimaliseren, verbreden of continuïteit leveren. Geef het een naam. Wij zijn trots op de klanten waar we voor werken en blijven betrokken met en bij onze opdrachtgevers.

Scroll naar boven